بخشی از متن پاورپوینت شهر ميبد :
میبد
شهرستان میبد با مساحتی حدود 845 کیلومتر مربع و ارتفاع 1234 متر از سطح دریا
[1] نقشه خوانی گیتاشناسی, عباس جعفری, ص118.
از سمت شرق و شمال به اردکان و از جنوب و غرب, به شهرستان صدوق (به مرکزیت اشکذر) محدود میشود.
فهرست مندرجات
1 - پیشینه تاریخی پاورپوینت شهر ميبد2 - اقتصاد میبد
3 - جاذبههای گردشگری شهر
4 - امامزادگاه میبد
5 - جمعیت پاورپوینت شهر ميبد
6 - میبد دیار عالمان فرزانه
7 - پانویس
8 - منبع
پیشینه تاریخی پاورپوینت شهر ميبد
این شهر که همچون جزیرهای سرسبز بر حاشیه ناپیدای کویر میدرخشد, از تاریخی کهن برخوردار است. تاریخنگاران بنای این شهر را به (شاه مؤبد) از شاهان ساسانی یا میبدار از سرهنگان یزدگرد نسبت دادهاند اما قلعه قدیمی آن از قدمت بیشتری برخوردار است. بنای اولیه میبد تاریخی چند هزار ساله دارد حتی پیشینه این شهر را به زمان حضرت سلیمان (علیهالسّلام) رساندهاند. مورخان معتقدند: (مدینه میبد را شاه مؤبد بساخت, اما قلعه را در زمان سلیمان پیامبر (علیهالسّلام) ساختند.
[2] تاریخ جدید یزد, ص4.
)اقتصاد میبد
اقتصاد میبد از قدیم بر کشاورزی, دامداری و صنایع دستی استوار بوده است و از مهمترین محصولات آن میتوان غلات, انار و پسته و از صنایع دستی نیز, سفال, سرامیک, زیلو, قالی و... را نام برد.
جاذبههای گردشگری شهر
میبد دارای جاذبههای سیاحتی زیادی است که نارین قلعه (از قدیمیترین بناهای خشتی ایران و جهان ), مسجد جامع میبد, مساجد جامع فیروزآباد, مهرجرد, بفروئیه, یخچال خشتی, برج کبوترخان و آب انبارهای سنتی از آن جملهاند.
امامزادگاه میبد
همچنین امامزادگانی چون: سید صدرالدین قنبر, میر شمس الحق, خدیجه خاتون, پیر بفروئیه و پیر چراغ از جاذبههای توریستی و جهانگردی میبد شمرده میشوند.
[3] فرزانگان میبد, محمد فاکر میبدی, ص21.
جمعیت پاورپوینت شهر ميبد
میبد یک بخش مرکزی و دو دهستان دارد که بفروئیه در غرب و شهیدیه در شرق آن واقع است. جمعیت میبد حدود 60 هزار نفر است و مردم غیور این سرزمین نیز همچون شهرهای دیگر ایران اسلامی, در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی ایران به رهبری روحانیت آگاه, نقش مؤثری داشتند. امروزه میبد از رونق علمی و فرهنگی چشمگیری برخوردار است و با داشتن چند حوزه علمیه, دانشکده و دانشگاه, فرزانگان و فرهیختگانی چند را در خود میپرواند.
میبد دیار عالمان فرزانه
تاریخ میبد در هر دوره آکنده از عالمان نامآوری است که هر یک از آنان برگ زرینی در پیشینه فرهنگی آن دیار به یادگار گذاشتهاند. به اختصار چند تن از مشهورترین نامآوران علمی و دینی آن دیار را یادآور میشویم:
1. خواجه رشیدالدین ابوالفضل میبدیوی عارف, ادی